Binnen 2 werkdagen bezorgd door PostNL
Gratis verzending op bestellingen boven €50 (binnen Nederland)
Hulp nodig? Bel, mail of chat; we helpen je graag!
Gratis verzending boven €50,-
Hulp nodig? We helpen graag!
Binnen 2 werkdagen bezorgd door PostNL
helpdesk
foto mees
Maison dAbri Round 1

"Begin over interieur en onze ogen gaan glimmen…"

- Fleur & Mees

Ons verhaal

Wij zijn Fleur (22) en Mees (20). Zus en broer. Lang voordat alle woonprogramma’s een hype waren op tv, werden wij al opgevoed met styling. Vanaf onze geboorte zijn we verschillende keren verhuisd. Een tik van onze moeder: een huis kopen, opknappen en weer verhuizen. Je zou wel kunnen zeggen dat we onze jeugd hebben doorgebracht tussen kleurstalen en in verbouwingen.

Of we dat erg vonden?  Integendeel; als Sandra – want zo heet onze moeder – klaar was met stucen, vloeren schuren en verven, begon ons hoofd al combinaties te maken. We wisten dat het tijd was voor het leuke werk. Inrichten! Onze kamers kregen iedere keer een heel andere sfeer en een kleur zat nooit langer dan een jaar op een muur. Dan was het weer tijd om een nieuwe kleur te proberen. Of om te verhuizen… Zo werden we een pro in inrichten!

We staan met een glimlach op!
Nu je weet hoe we aan deze creatieve genen komen, zal het je niet verbazen dat we ’s morgens met een grote glimlach uit ons bed stappen om aan het werk te gaan. Maison d’Abri betekent ‘opvanghuis’ en dat is precies de voormalige functie van het pand waar we nu wonen, werken en waar ons magazijn gevestigd is.

Onze lijnen zijn kort
We zijn een familiebedrijf. Dat is handig, onze lijnen zijn kort. Bel je ons dan heb je twee zekerheden die staan als een huis. Eén: geen ingewikkelde keuzemenu’s. Twee: wij nemen zelf de telefoon op. Als Fleur het niet weet, weet Mees het wel. Beloven we om terug te bellen, dan doen we dat ook en we kunnen je ook precies vertellen binnen welke termijn dat gebeurt. We houden van duidelijkheid.

Sinds april 2020 hebben we al heel wat klanten mogen adviseren en inspireren vanuit onze webshop. Steeds meer mensen weten de weg naar Maison d’Abri online te vinden en iedere keer vieren we kleine feestjes als jullie een foto sturen van onze producten in jullie interieur. Daar worden we blij van! Laten we samen ook jouw interieur nóg gezelliger maken!

- Fleur & Mees

Ps: Sandra heeft gezworen dat dit haar laatste klusproject was. Daarom heeft ze nu tijd om ons te helpen. Je zult haar naam dan ook regelmatig tegenkomen op haar persoonlijke kaartje bij je bestelling. Ze kan inpakken als de beste!

Group 3
"Het aantal adverteerders groeit en steeds meer lezers vinden de weg naar hun online tijdschrift en webshop. De zaken gaan goed voor Fleur en Mees"
Unknown
"Fleur en Mees hebben een nieuwe uitdaging gevonden in Maison d'Abri®, hun online interieur- en lifestyleplatform"
Group 4
"170.000 volgers op Facebook, adverteerders die aanhaken. Het lijkt Fleur en Mees voor de wind te gaan"
natuur in huis

Onze missie

Met haar heldere communicatie, persoonlijke benadering en toegankelijke producten inspireert Maison d’Abri® niet als enige de vele volgers op social media. Ook lezers kunnen interactief deelnemen aan de community en inspireren elkaar met hun vragen en/of kennis op het gebied van wonen, (ver)bouwen, inrichten en stylen.

Onze visie

Maison d’Abri® fungeert als magneet tussen volgers, aanbod, inspiratie en bedrijven. Met een bruisende community en een aanbod aan betaalbare, toegankelijke producten voor iedere interieurstijl, creëert Maison d’Abri® een speelveld waar bedrijven en particulieren elkaar ontmoeten.

helpdesk

Na het afronden van de HAVO ben ik gestart aan Sint Lucas in Boxtel omdat ik graag de vormgeverskant op wilde. Ik ben altijd al creatief bezig geweest en wilde daar graag in praktische zin iets mee doen. Toch merkte ik tijdens de opleiding dat deze te weinig uitdaging bood. Ik stapte over op de HBO-versie van de opleiding aan de MAMDT in Maastricht. Ik haalde daar mijn propedeuse vormgeving maar moest in het tweede jaar de opleiding staken wegens mijn gezondheid.

De oprichting van Maison d’Abri® maakt dat ik dagelijks bekijk welke uren ik met werk bezig kan zijn en geeft mij de mogelijkheid rust te nemen wanneer mijn lichaam daar om vraagt. Ik voel me nuttig, bereik dagelijks iets en leer in de praktijk van zaken waar we als jonge ondernemers tegenaan lopen.

- Fleur (22)

In 2019 haalde ik mijn HAVO diploma maar had absoluut geen idee welke vervolgopleiding ik wilde gaan volgen. Ik nam een tussenjaar en ging voor enkele maanden naar Valencia om daar de spaanse taal te leren (en om heerlijk van mijn vrijheid te genieten!). Toen ik terugkwam uit Spanje zou ik administratief aan de slag kunnen bij een bedrijf dat vervoer regelt voor de evenementenbranche. Maar de pandemie gooide roet in het eten. Toen ik met Fleur tegelijk thuis zat ontstonden de eerste voorzichtige plannen voor een platform en webshop.

- Mees (20)

foto mees

Maison d'Abri®
als merk

Maison d’Abri® is een geregistreerd merk. De designers van Maison d’Abri® werken hard aan eigen producten die met deze naam binnen afzienbare tijd bij lokale retailers verkrijgbaar zullen zijn. Hierbij wordt gestreefd naar een range woonaccessoires die eerlijk en dichtbij geproduceerd worden in kleinschalige ateliers. Jouw lokale retailer kan het merk Maison d’Abri® dan inkopen waardoor jij jouw hippe items dichtbij huis kunt zien, voelen en beleven!

Hoofdcategorieën

Woonaccessoires

197

Kaarsen

71

Kinderlifestyle

51

Interieurparfums

8

Populair

Kaarsenhouders

31

Kransen

8

Dekens & Kussens

10

Mason jars

8

Organizers

16

Dinerkaarsen

25

Decoratieve flessen

3

Waxinelichthouders

18

Votivekaarsjes

14

Alle categorieën

Buitenkaarsen

8

Cadeaulabels

8

Decoratieve flessen

3

Dekens & Kussens

10

Dinerkaarsen

25

Geurkaarsen

7

Interieurparfums

8

Kaarsen

71

Kaarsenhouders

31

Kinderkoffertjes

5

Kinderlifestyle

51

Knuffels

5

Kraamcadeautjes

16

Kransen

8

Mason jars

8

Organizers

16

Potloodkaarsen

7

Puzzels

3

Stompkaarsen

5

Vlaggenlijntjes

10

Voor peuters & kleuters

19

Votivekaarsjes

14

Waxinelichthouders

18

Woonaccessoires

197

Gratis 'Rustik Lys' kaarsjes

Bij een minimale orderwaarde van 15 euro wordt de prijs van je gekozen set kaarsjes in mindering gebracht.

Voeg voor €15 toe en reken af

MAISON D'ABRI® CARE

Wij geven om onze producten. Daarom hebben we een aantal tips waardoor je je product in een zo goed mogelijke staat kunt houden.

Eigenschappen