BLACK FRIDAY

15% KORTING MET CODE BLACK15

BLACK FRIDAY

Binnen 2 werkdagen bezorgd door PostNL
Gratis verzending op bestellingen boven €50 (binnen Nederland)
Hulp nodig? Bel, mail of chat; we helpen je graag!
Gratis verzending boven €50,-
Hulp nodig? We helpen graag!
Binnen 2 werkdagen bezorgd door PostNL

"Adverteren in Magazine Bienvenue, heeft mijn bedrijf een boost gegeven..."

> 0

social-media
volgers

VOORDELEN

Voordelen van adverteren bij
Maison d'Abri®

Bereik

Adverteer rechtstreeks bij jouw doelgroep! Bekijk onze doelgroep analyse; sluit deze aan bij jouw bedrijf, profiteer dan van ons bereik op de website en op social media en boor daarmee een potentieel nieuw klantenbestand aan!

Helder & Transparant

Onze samenwerking is duidelijk; geen verrassingen of bijkomende kosten. What you see(d) is what you get. Je kiest het pakket dat bij jou aansluit. Op onze tijdlijn zie je welke stappen we nemen voor jouw advertentie of advertorial klaar is voor publicatie.

Mediakit

Onze fotograaf maakt professionele foto’s van jouw producten. Deze sfeerbeelden worden door onze fotograaf voor jouw bedrijf in een mediakit aan je verzonden. Deze zijn daarna door jou vrij te gebruiken voor je eigen campagnes. Bekijk de stijl van onze fotograaf in onze eerdere magazines!

Lage kosten

Adverteren tegen lage kosten en tóch veel potentiële klanten bereiken die precies in jouw doelgroep zitten? Van fotografie tot tekst, vormgeving en publicatie: bij Maison d’Abri® vind je alles in één inspirerende omgeving. Hierdoor hoeven we geen taken uit te besteden en wordt alles in eigen beheer uitgevoerd. Betalen doe je achteraf.

PAKKET A

Advertentie in
online magazine

175,-

excl. BTW

PAKKET B

Advertorial
op blog

225,-

excl. BTW

PAKKET C (COMBINATIE A & B)

Advertentie in online magazine & Advertorial op blog

350-

excl. BTW

Demografie

Zuid-Holland

22%

Noord-Holland

18%

Limburg

13%

Noord-Brabant

11%

Gelderland

10%

Overijssel

6%

Leeftijd

18-24

3%

25-34

15%

35-44

20%

45-54

23%

55-64

20%

65+

19%

Marktinteresse

Real Estate

100%

Home & Garden

85%

Apparel & Accessories

62%

Beauty & Personal Care

53%

Gifts & Occasions

43%

Dating Services

38%

ONS VERHAAL

Introductie: dit
is Maison d'Abri®

Met een ‘herinneringenpot’ in de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen in de eerste golf van de Corona pandemie, zetten Fleur (22) en Mees (20) de eerste stap in hun onderneming. De actie slaat aan, er volgen meer blogs; thuiswerkers worden geïnspireerd hun werkplek functioneel en gezellig te maken en het inspiratieplatform ‘Maison d’Abri’ is geboren. En dat blijft niet onopgemerkt…

De aandacht die de lokale media schenken aan de oprichters – die vanwege de pandemie en om gezondheidsredenen zonder opleiding en zonder werk thuis zitten  – leidt ertoe dat de achterban groeit. Een piepjong ondernemersduo dat niet met de handen in het haar gaat zitten maar in plaats daarvan de handen uit de mouwen steekt is een verhaal dat aanspreekt…

Inmiddels worden in totaal zo’n 170.000 volgers geïnspireerd. Met deze groei groeit ook de vraag naar producten die op de inspirerende foto’s te zien zijn en na enkele maanden wordt een webshop geopend met een zorgvuldig gekozen assortiment betaalbare woonaccessoires in een steeds wisselend aanbod…

Tijdlijn: van aanmelden
tot publicatie

“Keep on sowing your seed, for you never
know which will grow - perhaps it all will.”

- Albert Einstein

Taak voor
jouw bedrijf
Aanmelden
Heb je een keuze gemaakt uit de diverse adverteermogelijkheden, dan rest slechts een aanmelding. Met de onderstaande knop ga je naar het aanmeldformulier waarop jij eenvoudig je wensen kenbaar maakt. Ook je voorkeur voor een publicatieweek kun je hierop aangeven. Liever persoonlijk overleg met een van onze teammembers? Je vindt onze contactgegevens op het aanmeldformulier.
1
Taak voor
jouw bedrijf
Taak voor
jouw bedrijf
Aanleveren
Na je aanmelding is het belangrijk dat we de producten die je graag wil laten uitlichten aan ons opstuurt zodat ons team daar tijdig mee aan de slag kan. Ook ontvangen we graag digitaal het bedrijfslogo in hoge resolutie. Op het aanmeldformulier geef je toestemming voor het verkrijgen van enkele stukjes tekst vanaf je website door het team van Maison d’Abri®. Uiteraard wordt je tekst geen kopie van je eigen website; onze creatieve schrijvers zijn experts in nieuwe content!
2
Taak voor
jouw bedrijf
Taak voor
Maison d'Abri®
Aan de slag!
Zodra ons team alles in huis heeft, gaan onze fotograaf, stylist en tekstschrijver samen voor je aan de slag. Terwijl jij je energie in je bedrijf kunt steken werken wij aan jouw potentiële nieuwe klantenkring. Uiteraard kunnen we geen harde garanties geven over de te behalen resultaten met betrekking tot verkopen maar onthoud: never underestimate the power of a planted seed!
3
Taak voor
Maison d'Abri®
Taak voor
jouw bedrijf
Controle
Nadat we jouw advertentie en/of advertorial hebben gemaakt sturen we je deze als preview. Aan jou de taak deze te controleren op onjuistheden. We vragen je kleine correcties binnen enkele dagen aan ons door te geven.
4
Taak voor
jouw bedrijf
Taak voor
Maison d'Abri®
Publicatie
Op de afgesproken tijd worden jouw uitingen gepubliceerd. Na publicatie zullen we de mediakit met alle foto’s voor je klaarzetten in Google Drive waarvan we je de link sturen (hierin vind je ook de factuur). Jouw bedrijf wordt uitgelicht in de eerstvolgende nieuwsbrief. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket zetten we de post op onze social media kanalen klaar. Time to harvest!
5
Taak voor
Maison d'Abri®

Zullen we beginnen aan je advertentie?

Hoofdcategorieën

Woonaccessoires

197

Kaarsen

69

Kinderlifestyle

51

Interieurparfums

8

Populair

Kaarsenhouders

31

Kransen

8

Dekens & Kussens

10

Mason jars

8

Organizers

16

Dinerkaarsen

25

Decoratieve flessen

3

Waxinelichthouders

18

Votivekaarsjes

12

Alle categorieën

Buitenkaarsen

8

Cadeaulabels

8

Decoratieve flessen

3

Dekens & Kussens

10

Dinerkaarsen

25

Geurkaarsen

7

Interieurparfums

8

Kaarsen

69

Kaarsenhouders

31

Kinderkoffertjes

5

Kinderlifestyle

51

Knuffels

5

Kraamcadeautjes

16

Kransen

8

Mason jars

8

Organizers

16

Potloodkaarsen

7

Puzzels

3

Stompkaarsen

5

Vlaggenlijntjes

10

Voor peuters & kleuters

19

Votivekaarsjes

12

Waxinelichthouders

18

Woonaccessoires

197

Gratis 'Rustik Lys' kaarsjes

Bij een minimale orderwaarde van 15 euro wordt de prijs van je gekozen set kaarsjes in mindering gebracht.

Voeg voor €15 toe en reken af

MAISON D'ABRI® CARE

Wij geven om onze producten. Daarom hebben we een aantal tips waardoor je je product in een zo goed mogelijke staat kunt houden.

Eigenschappen